top of page

COACHING

Belbin-módszerrel

TEAM COACHING

Hatékony auditra épülő egyéni fejlesztést, csoport optimalizációt és workshopot, tréninget kínálunk a Belbin-módszer segítségével.

About

A HR ÚJ SZINTJE

​Munkánk segédeszköze egy Magyarországon eddig komplex és eredeti, akkreditált formájában nem alkalmazott eszköz: a Belbin csoportszerep kérdőív és riport, mely önismereti kérdőíven és megfigyelők által elkészített értékelésen nyugszik. Ennek szakszerű kiértékelése részletes útmutatást ad az egyénnek, a csoportnak (Belbin team riport) és a cégvezetésnek a hatékonyabb, hibáktól mentesebb működéshez.

"Baska Judit vérbeli oktató, jó érzékkel, színes képekkel, az életből hozott példákkal illusztrálja a szórakoztató ismeretterjesztésen túlmutató mélységű, tudásközvetítő előadásait. Judit a Belbin tudományos és kutatási hátterére alapozva életszerű gondolatiságot kapcsol a tudáshoz. Lehetővé teszi, hogy akár egy rövidebb előadás alapján a résztvevők értve és érezve az eszközben rejlő lehetőségeket döntsenek a Belbin alkalmazásáról, kiválasztási és fejlesztési eszközként való hasznosításáról. Judit megközelítésmódja lehetővé teszi, hogy ne csak a vállalati alkalmazhatóság, hanem az önismereti érték is kézzelfoghatóvá váljék a résztvevők számára"

Wiesner Edit, mestercoach

Élni Tudni - Lemma Coaching

bottom of page